تبلیغات
اطلاعات عمومی - چای بهتر است یا قهوه
 
اطلاعات عمومی
امیدما،دانایی ایرانیان
درباره وبلاگ


تبادل با لینک مرتبت.
شرکت در نظرسنجی کمک به ماست.


باتشکرAmirM

مدیر وبلاگ : Amir M
نویسندگان
نظرسنجی
علاقه به قرار دادن کدام مطالب دارید؟











سه شنبه 1396/04/6 :: نویسنده : Amir M

چای یا قهوه

فرض کنید در یک سمینار هستید و پس از یکی دو ساعت سخنرانی، پانزده دقیقه وقت استراحت دارید. در سمینارها بین چای و قهوه اغلب باید یکی را انتخاب کنید. از طرفی می دانید، نوشیدن یک چای خوب حس تازگی و انرژی بخشی دارد و از طرف دیگر، بوی مطبوع قهوه هوش از سر می پراند. فارغ از تمامی احساسات، نگاهی داریم به خواص هر یک از این دو نوشیدنی که هر کدام بخش قابل توجهی از نوشیدنی روزانه بسیاری از مردم جهان را تشکیل می دهند.

 

 

 

 

چای

 

 

 

فواید:

  • چای سفید مقدار بیشتری آنتی اکسیدان در خود دارد و در مقایسه باچای سبز دارای قدرت بیشتری برای مبارزه با بیماری هاست.
  • چای سبز می تواند چربی ها را بسوزاند.
  • خوردن چای سبز تا ۶۰درصد ابتلا به سرطان مری را در بانوان کاهش می دهد.
  • چای سفید مانع از رشد سلول های چربی می شود.
  • چای سفید علاوه بر داشتن خواص آنتی اکسیدان و خواص ضد پیری، می تواند از سرطان و بیماری های قلبی نیز جلوگیری کند.
  • چای حاوی فلوراید است که برای دندان ها مفید خواهد بود.
  • تحقیقات نشان می دهد، کسانی که برای شش هفته متوالی هر روز ۴بار چای سیاه نوشیده اند، از استرس کمتری برخوردار بوده اند.
  • چای حمله قلبی را کاهش داده و جلوی برخی از سرطان ها را می گیرد.
  • با آنکه گفته می شود، کافئین آب بدن را جذب می کند اما چای برای تأمین آب بدن بسیار مناسب است.
  • نوشیدن چای ابتلا به دیابت نوع یک را کاهش داده، میزان پیشرفت آن در افراد دیابتی را نیز کم می کند.
  • مردانی که روزی ۱۰فنجان چای سبز می نوشند، کمتر دچار نارسایی های کبدی می شوند.
  • تحقیقات نشان می دهد، چای سبز برای جلوگیری از سرطان ریه مفید است.

 

مضرات:

  • حتی چای های ارگانیک هم می توانند حاوی مواد شیمیایی باشند.

  •  افزودن شیر به چای خواص ضد سرطانی چای را از بین می برد.

  •  چای دارای کافئین است که می تواند فشار خون را بالا ببرد.

  •  چای مقدار زیادی از ماده تئین را در خود دارد. این ماده جذب آهن  توسط بدن را کاهش می دهد.

 

 

قهوه

 

 

 

فواید:

  • کسانی که بیشتر قهوه مصرف می کنند، کمتر دچار آلزایمر می شوند.
  • نوشیدن قهوه برای مدت زمان طولانی مرگ ناشی از حمله قلبی را کاهش می دهد.
  • نوشیدن قهوه خطر ابتلا به نقرس را در مردان بالای ۴۰ سال کاهش می دهد.
  • قهوه از کبد در برابر بیماری های مختلف و به خصوص سرطان محافظت می کند.
  • قهوه از دیابت نوع دو پیشگیری می کند.
  • کافئین موجود در قهوه اثر داروهای آرام بخش را افزایش می دهد.
  • قهوه مدت زمان بهبود بیماری را کم می کند. بیشترین تأثیر این خاصیت در بزرگسالان دیده می شود.
  • نوشیدن ۳ تا ۴ فنجان قهوه در هر روز خطر حمله قلبی را کاهش می دهد.
  • دانشمندان معتقدند، می توان از مواد شیمیایی موجود در قهوه برای ساخت داروهای بیماری های قلبی و بی خوابی استفاده کرد.

 

مضررات:

  • بعضی از تحقیقات نشان دهنده افزایش کلسترول در اثر مصرف قهوه هستند.
  • قهوه باعث تغییر رنگ دندان ها می شود.
  • تحقیقات نشان می دهد، قهوه میزان گردش خون در قلب را کاهش می دهد.
  • نوشیدن قهوه داغ می تواند باعث ایجاد سرطان مری شود.
  • نتایج یک تحقیق در دانمارک نشان می دهد، نوشیدن ۸ فنجان قهوه در روز احتمال مرده زایی را بالا می برد.
  • بیش از هزار ماده شیمیایی در تفاله قهوه دم شده وجود دارد که ۱۹تای آنها در بروز سرطان موثرند.

 

 

فروش سالانه چای ۵۵۰۱۱۳ پوند و فروش سالانه قهوه ۲۷۰۳۶۶ پوند است





نوع مطلب :
برچسب ها : چای یا قهوه، چایی، قهوه، نوشیدنی گرم، چای بهتر است یا قهوه، نسکافه،
لینک های مرتبط :
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :